Headlines

Parajumper Dunjakke er inspirert av 210th Rescue Squadron, basert i Anchorage, Alaska, som er høyt opplært for ekstrem redning og gjenoppretting i et av verdens mest fiendtlige miljøer. En samling som fokuserer på innovativt yttertøy med teknologiske komponenter, tilbyr Parajumper Long Bear Dunjakke høy kvalitet jakker og strøk som leverer både ytelse og stil. Utforsk Parajumpers-herreklær for parkas og bomberjakker, mens du legger til i lag i form av poloer og tees, mens kvinnen..
Read More
Italiensk blanding Oxford ull jakke med nedfylling. Løftedekselet har en avtagbar ekte pelsbekledning. Parajumper Dunjakke har to lommer foran og en indre lomme. Toveis foran glidelås med knapp-up storm klaff, ribbet mansjetter og justerbar midje ved hjelp av et snor på baksiden. PJS lapp på venstre erme. Shell 85% Virgin Ule 15% Polyamid Fôr 100% Polyamid Fyll 100% ned Parajumper Gobi Dunjakke Real Fur Trim 100%, asiatisk vaskebjørn pels Ned har en fylleffekt på 70..
Read More
Inspirert av redningskvadroner i Alaska, er Parajumper Dunjakke nettkolleksjon faglig utformet med funksjon i tankene, og inneholder høyteknologisk design med stilig appell. Som den offisielle Parajumpers UK stockiest, finner du en rekke stilarter som passer, med jakker og jakker med avtagbare down linings, overdimensjonerte lastlommer for å lagre dine essensielle og pelsbeskyttede hetter som er hentet gjennom bærekraftig og etisk ansvarlig organisasjon. Utforsk Parajumper Long Bear Du..
Read More
Jeg tar ikke ordene "det beste" lett, men min nye Parajumper Dunjakke er bokstavelig talt den beste i vinterklesjassen min. Da de først spurte meg om å se på jakken, visste jeg veldig lite om merkevaren, men nå vet jeg mer om dem og deres verdier, og hvordan FRICKEN AWESOME deres jakker er, vil jeg aldri se tilbake. Denne Parajumper Gobi Dunjakke er den varmeste vinterjakken jeg noensinne har hatt, og for meg er det en av de viktigste egenskapene til en parka. Det er mange nedfylte st..
Read More
Bare fordi du er i byen, betyr det ikke at det ikke er bitende kaldt, noe som gjør Billiga Parajumper Dunjakke til en fasjonabel bolig i isete byer. Det er åpenbart stilig, med slank lårlengde, glatt nylon stoff og en avtagbar pelsrull, men det er også laget for å beseire elementene med fantastisk varm isolasjon, et vanntett DWR belegg og sideventiler for å holde deg komfortabel. hvis temperaturen stiger i løpet av dagen. Det er detaljene som gjør at Long Bear skiller seg ut, skjønt:..
Read More
Parajumper Dunjakke ble født i 1994 og ble grunnlagt av den berømte amerikanske pro surferen Paul Junior Hathaway i LA JOLLA, en solfylt surfingby i California. Paul har alltid drømt om klær som viser ungdommens vitalitet og viser den avslappede livsstilen til havene. I 1994 satte Paul endelig sin drøm til handling og utformet sin egen surfingdrakt, oppkalt etter PJ. Dens design fremhever de naturlige elementene og skisserer begrepet "levende i naturen" i det moderne liv. Det hun for..
Read More
1, mote Parajumper Dunjakke mote vil være mainstream av dunjakker. Jo bedre levekårene er, desto høyere er folks jakten på skjønnhet. I de senere årene blir været varmere og miljøet for ulike aktiviteter blir mer og mer behagelig. Det er ikke lenger det eneste målet for folk å bære dunjakke når det er varmt, produksjon av teknologi, både lett og varm. Derfor betaler folk mer oppmerksomhet til kroppen, linjen i dag, er den unike tekstur uovertruffen av andre klær. 2, frit..
Read More
Parajumper Dunjakke er en jakke fylt med polstring, vaskeklær før du sjekker etiketten. Hvis dunjakken trenger rensing, anbefales det å rengjøre en profesjonell renser, hvis den vaskes i henhold til følgende metode for håndvask.  1, hold klærne tørre, ta rensevæsken til dunjakke eller håndvask spesielt flytende rengjøringsmiddel, smør flekker, stå i 5 minutter etter håndvask.  2, Parajumper Gobi Dunjakke i dunjakken med en rengjøringsmiddel eller flytende vask..
Read More
1. Ta en gryte med varmt vann, hell den riktige mengden flytende vaskeri, rør, legg dunjakken fuktet i varmt vann i 15 minutter. 2. Med en myk børste for å rengjøre flekkene, lys børste for å unngå skade på stoffet. 3. skyll. (Parajumper Dunjakke butikk) 4. Ta en gryte med varmt vann, hell den riktige mengden eddik, legg jakken i det varme vannet i 8 minutter. 5. Vri langs senterlinjen på plagget og vri den i lengderetningen. 6. Sett på et kjølig og ventile..
Read More
I dag er juleaften, om du er kommet hjem med foreldrenes gjenforening, eller i forberedelse til julefestet, takk for årskompagniet, kald vinter i tillegg til åndelig varme, kroppens varme er også viktig, Parajumper Dunjakke nettbutikk har vært åpen, ledsaget av deg, uansett hvilken tid du bestiller, vil vi ordne levering til deg første gang, for å gi deg et varmt hjerte og kropp, husk å være oppmerksom på oss, vi vil være i de kommende dagene, takk du for å skyve noen spesiel..
Read More
Si "dunjakke er den mest hjerteoppvarmede kvinnenes følgesvenn," julen kom, jeg tror dette er det meste du burde starte en. Følg vinteren for å varme den mest primitive av tidlig hjerte å forfølge, hvordan å åpne den riktige tingen å gjøre? Men faktisk, utover dette, har den en mykere side. Det er ikke grandiøs pels, og det er heller ikke som frakken i kappen. Bare den rette tykkelsen kan tåle den plutselige kjøligheten. Det setter folk også et varmt lys, lyst og gass..
Read More
Umiddelbart etter jul, savner du foreldrenes strøk og husker når du var barn som prøver å stjele foreldrenes strøk? Jeg savner din varme lille jakke, og da jeg var barn var jeg så glad og enkel.   Parajumper Dunjakke, slik at du ikke lenger savner, tar deg tilbake til barndomsvarmen, umiddelbart start en, send foreldrene dine, send barna sine, send sine egne er de beste gaver, kjøp mer, vårt tilbud mye!   Vår Parajumper Right Hand Dunjakke Herre er lage..
Read More
Kald vinter har kommet, har du en klar til å gå ned en kald vinterjakke, hvis ikke, og så er Parajumper Dunjakke et godt valg. Og julen kommer, og plukker raskt en god dunjakke til familien sin. Parajumpers startet i 1995 og var et prosjekt mellom Ape & Partners og designer Massimo Rossetti som har mange års erfaring med å designe utendørs klær. Iden ble født da Massimo var i Alaska og hadde et møte med en av gutta i 210: Redningsskvadronen. Hvilken Parajumper Gobi Dunjakke r..
Read More
Parajumper Dunjakke er et prosjekt som stammer fra samarbeidet mellom Ape og designer Massimo Rossetti. Resultatet er en ekstremt innovativ yttertøysamling med høyt teknologiske komponenter, designet for å være funksjonell. Parajumper Gobi Dunjakke - NAVY (Women) Nedfylt hette nylon bomber. Split hette med ekte pelsbekledning og en avtagbar ekte pelsbekledning. Skallet stoffet har blitt behandlet med Teflon Fabric Protector, noe som gjør det vannavstøtende. Flere lommer inkluderer e..
Read More
Nyt vinterens varme, velg en Parajumper Dunjakke Women's Kodiak Eco Long Parka, den klassiske stilen gjennom den mystiske og elegante, som gjenspeiler den vakre og uovertruffen skjønnhet kvinnens mote stil. Bruken av glidelås av høy kvalitet, holdbar, med en viss vindstyrke med høy tetthet, tåler glatt glidelås, for å unngå kald invasjon. Produktbeskrivelse Parajumper Parajumper Kodiak Dunjakke Eco Long Parka Langsete dunjakke av høy kvalitet stoff varm kald tre farger kan velge ..
Read More
Den kalde vinteren kommer snart, er du klar for en dunjakke for å møte denne vinteren. I dag la meg introdusere deg til en veldig praktisk Parajumper Dunjakke. Ta med litt 80-talls blits for å kaste bygatene i vinter med Parajumpers Women's Gobi down Jacket. Med en elegant bomber silhuett-komplett med ribbet midje og enorm pels hette - tar Gobi stilen så alvorlig som varme. Plysj Parajumper Gobi Dunjakke fyller skaper en varmehindring mellom deg og frigid uteluft, mens en robust n..
Read More
Den kalde vinteren kommer snart, er du klar for vinteren Parajumper Dunjakke? I dag, la meg introdusere deg Lett og sømløs dunjakke. Denne Parajumpers UGO menns dunjakke design er veldig stilig, detaljene har gjort det veldig bra, med Parajumpers UGO-merkede knapper og andre uformelle vinddesign, utheves i hjertet av hjertet av hjertet. Samlet sett har denne delen dunjakke for mer enn én besittelse av blåtoner, hjørner av lærstandarden for å legge til hele tredimensjonale klær. Sl..
Read More
Vi elsker Parajumper Dunjakke fordi det ikke bare er et merke; det er en livsstil. Født i 2006, begynte Parajumpers takket være en biltur når designer Massimo Rossetti møttes med et serveringsmedlem i den 210. redningsskvadronen i en ukjent bar i Anchorage, Alaska. Parajumpere er tøffe og modige, men viktigst, bruker de sine ferdigheter for å redde liv. Dette ble inspirasjonen til denne teknologiske yttertøysamlingen. Nesten 10 år fra fødselen fortsetter Parajumpers sin reise. Pa..
Read More
Som vi vet, Parajumper Dunjakke hvis lagringen ikke er lett å ha rynker, så hvordan å forhindre rynker, da vi er bekymret for problemet. Deretter deler jeg livserfaringen min og deler min hemmelighet. Først og fremst, for den forskjellige dunjakken, vasker vi godt etter tørking, i henhold til de forskjellige klærne, for å velge en annen måte. Som noen av de dyrere klærne er best å henge på med klær, er det ikke lett å produsere folder; For det andre, for noen vest-stil Pa..
Read More
PJS Parajumpers New Yellowstone Parajumper Dunjakke Black. Parajumpers Jackets leverer kontinuerlig forsiktig behandling Som et resultat Sjekk ut verdenen, F I 2005 kom Parajumpers frem fra Segusino i Nordøst-Italia. Oppmuntret av Alaskas 210. elite-redningskvadron, smelter klærne enkelt med ytelse for å holde fast på selv de aller minste kvalitetene i design. Parajumpers Jackets Canada slutter seg til sine tidlige faser på inntektene Parajumpers Outlet. Parajumper Gobi Dunjakke for ..
Read More
Parajumper Dunjakke reinvents amerikanske yttertøy med en italiensk kant. Under den kreative retningen til Massimo Rossetti ble linjen inspirert av rustikk Alaskan-utstyr, omfortolket med nyskapende design og nyskapende detaljer. Se etter fasjonable, funksjonelle kaldt værstifter, fra klassiske parkas i lette nylonblandinger til tyngre pelsjakker, trimmet i overdådige pelsverk. Så sofistikert som det er utilitaristisk, er Parajumpers like hjemme på gatene som det er på snødekte bakker...
Read More
Som vi vet, er hvit Parajumper Dunjakke lett å bytte etter den gule, og da skal den hvite dunjakken være hvordan å rengjøre? La meg fortelle deg noe om det. 1, er det best å bruke nøytralt vaskemiddel. Nøytral rengjøringsmiddel på klærne og minst skade, bruk av alkalisk vaskemiddel, hvis skyllet ikke er rent, vil det resterende vaskemiddelet skade nakkejakken, og det er lett å legge et hvitt merke på klæroverflaten, noe som påvirker utseendet. Fjern det resterende alkali..
Read More
Sammenlignet med den forrige tunge dunjakken, er nesten to år dunjakke tynnere, lett og varm. I år er PJS Parajumper Dunjakke å forlate konseptet med prangende, slå med kasjmir, høyteknologisk varmesystem. ● Flere funksjoner. PJS dunjakke i år med mer ny teknologi, bruk av patentert termisk refleksjonsprinsipp, bedre varm effekt ● Tekstur lettere tekstur har blitt trenden med Parajumper Alisee Dunjakke de siste årene, senior down jacket merkevare og til og med velge en tynn..
Read More
PJS Parajumpers Nye Ralph M Parajumper Dunjakke Light Green. Du er velkommen til Parajumpers Jacket Canada nettside. Parajumpers Parka er absolutt den beste frakk til de kaldeste og mange krever scenarier. Førsteklasses utdragbare ryggsekker benyttes i produksjon, med design inkludert ekstremt teknologiske deler opprettet ved hjelp av en Parajumpers behov i tankene forskjellige lommebøker, fallskjermhalsbøyler og bevegelige ventilasjonssystemer har muligheten til praktisk bruk om det e..
Read More
Denne Parajumper Dunjakke er laget av slitesterk nylon og har en avtagbar fyllfôr og pelsdeksel, foret med spesialbehandling, støvtett, regnfast. 90% nede, ekte YKK toveis glidelås, original med logo-knapp, vaskebjelkerett hår, lærpynt, jakke med stor front beskyttelsesklærlomme, pluss tre poser, toveis positiv glidelås Produkthåndbok 1 100% nylon ytre og 100% polyesterforet, 90% fluff liner. 2, Parajumper Gobi Dunjakke beskyttelsesklær utenfor lommen med en rekke poser. ..
Read More
Parajumper Dunjakke ble født i 1994 av den berømte amerikanske profesjonelle surfingspilleren Paul Junior Hathaway i den solfylte California surfing byen LA JOLLA grunnlagt. I 1994 satte Paul sin drøm i aksjon, designet sin egen surfeklær og oppkalt etter PJS. Dens design fremhever de naturlige elementene, skissert ut i "det naturlige" konseptet av det moderne liv. I 1998, da Parajumper Alisee Dunjakke først kom inn i det japanske markedet, har blitt godt mottatt, har det nåvær..
Read More
Den 84. italienske Pitti Bimbo Down Show holdes i Firenze. Som verdens beste barneklærutstilling viser Pitti Bimbo dunjakke det samme for oss å bringe det nye kvartalet av de nye trendene i barneklær. Parajumper Dunjakke lanserte også 2017 høst- og vinterserien i denne utstillingen, I 2017 høst- og vinterserien vil Parajumpers være moro og kunst sammen, likevel likegyldig bukett med inspirasjon gir en romantisk og elegant følelse. Rike detaljer i designen gjør også folk fest for..
Read More
Bare fordi du er i byen, betyr det ikke at det ikke er bitende kaldt, noe som gjør Long Bear Parajumper Dunjakke til en fasad for fasjonable bor i isete byer. Det er tydeligvis stilig, med en slank lårlengdeformet, glatt nylonduk og en avtagbar pelsrull, men det er også laget for å beseire elementene med fantastisk varm isolasjon, et vanntett DWR belegg og sideventiler for å holde deg komfortabel. Hvis temperaturen stiger i løpet av dagen. Det er detaljene som gjør at Long Bear skiller..
Read More
Parajumper Dunjakke, men kan ikke representere den populære trenden av dunjakke, men definitivt dunjakke i klassisk stil. Da 2017 vinter, vil PJS dunjakke være populær hva slags stil? Parajumpers 2017 vil fokusere på innføring av fargelver, termiske fjær og andre høst og vinter nye produkter for å varme opp lagringsvarmen på foringen, tre anti-funksjon av materialet, varmeoppbevaring lås fløyel funksjon for å møte de ulike behovene til forbrukere iført og erfaring. Med b..
Read More
Med endringene i teknologi og tid og fremover, fortsatte moteindustrien å oppdatere oppfatningen av USA, populære klær kvartalsvis vil forandre det nye ansiktet, men Parajumper Dunjakke viser fortsatt sitt opprinnelige ansikt. Noen mennesker har opprettholdt dunjakken = motekatastrofefordom, vil heller ikke velge dunjakke. Og skjønnhet av crush er å snakke om dunjakke klær stoff prisendringer, ikke rart skjønnheten i sitt folk. Tynn dunjakke lys dame stoff, mens du opprettholder du..
Read More

SITE MAP